Op zoek naar italiaans restaurant?

italiaans restaurant
AL GARDA Italiaans restaurant Roeselare pizzeria pizza's pasta's ristorante italiano West-Vlaanderen.
Al meer dan 25 jaar is het italiaans restaurant Al Garda een begrip in Roeselare. Klanten komen van ver om onze gevarieerde Italiaanse keuken te proeven. Naast onze overheerlijke pizzas biedt onze menukaart ook een aantal klassiekers. Daarnaast stellen wij wekelijks een aantal suggesties van de week voor. U kan ook al onze gerechten telefonisch bestellen en komen afhalen. Sinds mei 2012 is Al Garda verhuisd naar de Groenestraat 313 tegenover Decathlon. Wij bieden plaats aan 60 personen en beschikken over een gezellig zomerterras. Reserveren kan enkel telefonisch op tel. 051 20 00 34.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Dingen die je best niet doet in een Italiaans restaurant Take-A-Trip.
Als je geen meewarige blikken wil krijgen van de Italiaanse gasten moet je op de hoogte zijn van de basisregels van de restaurantetiquette in Italië. Wat zijn de ergste uitschuivers die je kan maken in een Italiaans restaurant? Houd je in een Italiaans restaurant aan de regels in dit lijstje en je zal niet overkomen als een onwetende toerist. Vis en kaas horen niet samen Als je een visgerecht bestelt vraag dan niet om kaas als garnering. Vis en kaas horen niet samen op één bord volgens de traditionele Italiaanse keuken. Snijd je spaghetti nooit in stukjes Draai de sliertjes rond je vork. Een verbod op het gebruik van een mes geldt overigens voor alle soorten pasta zelfs voor lasagna.
Home Amici Miei Italiaans restaurant Knokke.
Super sympathieke bediening door de uitbater zelf! De la vraie cuisine italienne! Le point fort de ce restaurant en dehors des prix et de la qualité des produits est surtout lambiance qui y règne. Le restaurant est tenu par la famille et le chefhésite pas à venir échanger quelques mots à votre table et vous raccompagne sur un air de trompette! T 050 60 70 38. M 0491 10 86 73.
Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
Het Nieuwe Palinghuis Antwerpen. Amadeus Spare Rib Antwerpen. La Vecchia Stazione 15/08. Gino Van Troyen Schitterend Italiaans restaurant zonder franjes ok het interieur zou ik zelf ook anders doen maar alle. verheyden Hadden geboekt voor het Imperial ontbijt 23 p.p. x 2 46 en daar verwacht en mens toch al wat voor? La Vecchia Stazione 27/07. Walter jacobs Zonder twijfel de slechtste pizza die ik ooit heb gegeten of niet. Ondanks dat het rustig was werd. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel. Goesting in lekker eten shoppen uitgaan en een goed gesprek. Gratis lifestylemagazine bij Contact. Advertenties www.persgroepadvertising.be adverteren@persgroep.be 02/454.29.69.
La Piazzetta Home.
Tijdens de schoolvakanties is het restaurant alle dagen open. Mogelijkheid om schotels en pizza's af te halen. Grardplein 4 8670 Sint-Idesbald.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Brugge TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Serenata Italiaanse Restaurant Zaventem Serenata.
Viva la dolce vita! Kom en geniet van de geneugten van de culinaire creaties van onze chef-kok een echte streling lust voor het oog en de mond. De baas in de keuken Salvatore Ingenito en dynamisch team wachten op u in het Italiaans decor. Copyright Serenata Heldenplein 10 1930 Zaventem 02 725 49 29.
Il Padrino Mediterraans restaurant in Lovendegem Gent.
Ristorante Il Padrino in Lovendegem. U tafelt er heerlijk mediterraans in een ongedwongen gezellige sfeer. Gastvrouw An De Grave gastheer David Dillen en hun team ontvangen u met de glimlach en bezorgen u een onvergetelijke avond. Met lekker eten en drinken een leuke babbel en een vlotte bediening. U kunt er terecht voor een sublieme osso bucco lekkere pizzas en nog veel meer italiaanse en zuiderse specialiteiten. De chef tovert bovendien telkens wisselende suggesties op tafel. Zo vindt u er telkens wat nieuws en is er altijd wel iets wat u lekker vindt.
Italiaans restaurant Peer Luno coll altro.
Houdt u van typisch Italiaanse gerechten? Dan moet u ongetwijfeld bij Italiaans restaurant Luno coll altro te Peer zijn! Wij brengen de zuiderse zon op uw bord zodat u zich in het echte Italië waant!
Il Casale Restaurant Italien Italiaans Restaurant Grimbergen.
Sinds 1997 gelegen in het hartje van Grimbergen stelt restaurant Il Casale klassiekers uit de Italiaanse keuken en creaties van de Chef uit Franse keuken voor. Proef onze seisoensgebonden suggesties of typische schotels. Onze op hout gebakken pizzas kunnen zowel ter plaatse verbruikt of meegenomen worden. Sinds april 2010 is het restaurant in een nieuw decor gegoten en dropt u in een warme en aangename sfeer. Het beschikt over 100 zitplaatsen met mogelijkheid tot de organisatie van banketten. Bij goed weer is onze tuin toegankelijk en biedt een prachtig zicht op de abdij van Grimbergen. Kom onze specialiteiten proeven onder vrienden of in familie! Maandag GESLOTEN afhalen pizza 18u a 21u.
De keuken Italiaans Restaurant Pizzeria Dilsen Stokkem.
Als je bij Italiaans restaurant pizzeria Sicilia binnenkomt zal je meteen het water in de mond doen komen. Bij Italiaans restaurant pizzeria Sicilia te Dilsen Limburg is ook een snelle lunch mogelijk.

Contacteer ons